✩ Tutorials

Tutoriaalit:

Peruukki info
Peruukin irrottaminen
Peruukin kiinnittäminen
Lisää tutoja tulossa myöhemmin! :-)


___________________________________________________________________________________________________________________

Peruukki info 

 Tiedot on täyttetty omakohtaisesti. En laita tietoja peruukeista, muuta kuin omalla kokemuksellani. Jos on kysyttävää, laita kommenttia alas. :-)

 

 Pullip: 8-9" tai 9-10" 
 Käytä mieluummin 8-9", sillä se pysyy helpommin kiinni päässä. :-) Itselläni 9-10" peruukissa on tullut ilmakupla pään yläpuolelle. 

Dal: 7-8" tai 8-9" 
Suosittelen 8-9", käytin tätä kokoa Mailla ja peruukki on ollut erittäin hyvä. :-) Jos peruukki on pitkä, on parempi tilata 7-8". Näin se pysyy tiukemmin päässä kiinni.

Little Pullip/Docolla: 4-5". Rikkulla peruukki on tilattu Ebaysta ja sen koko on 5-6". Peruukki on vähän liian iso, joten sen ja pään välissä on täytettä. Tältä välttyäksesi osta 4-5". 

Nukkejeni peruukit on ostettu For My Dollista, Ebaysta ja Lutsista. Pientä palautetta omalta taholtani, paitsi Ebaysta, sillä myyjä ei ollut vakituinen pullip kamojen myyjä.

 For My Doll
Main peruukki on For My Dollista. Peruukki on hyvä laatuinen, sekä samannäköinen kuin kuvassa. Mukana tuli myös tilaajalahjaksi kaunis kukkapinni. Hinta oli yllättävän halpa. For My Dollista löytyy myös paljon peruukkeja joka koolle. Paketti tuli todella nopeasti ja hyvin pakattuna. 

Luts
Chiemin peruukki on tilattu Lutsista. Peruukin hinta oli hieman liian korkea, sillä peruukin kiharat ovat välillä takkuuntuneet ikävästi vaikka on saanut hyvää hoitoa. Lutsin peruukit ovat silti hyvin samannäköisiä kuin kuvissa. Peruukki tuli nopeasti ja hyvin pakattuna kotiin.
Peruukkin irrottaminenPeruukin irrottaminen on helppoa! Seuraa näitä paria pientä askelta, niin peruukki on irrotettu tuossa tuokiossa. Parin kerran jälkeen peruukin irrottaminen on hyvin mielessä ja äärimmäisen helppoa. :-) 

 Aseta nukkesi takaraivo itseesi päin. Nosta mahdollisesti tiellä olevat hiukset pois niin kuin kuvassa.

 Itselläni irrotuksessa on hyvin pieni taltta. Vois myös käyttää veistä tai sukkapuikkoa. Työnnä taltta peruukin alle. Työnnä talttaa varovasti sisäänpäin ja liikuttele sitä sivuille ja ylös. Ensimmäisellä kerralla peruukkia irrottaessa liima saattaa olla aika tiukassa, mutta rohkeasti vain liikuttele talttaa. Mahdollisia liiman irtautuessa tulevia ääniä ei myöskään tarvitse pelästyä.

 Kun olet saanut avattua peruukkia sen verran, että peukalosi mahtuu sen sisään ota samanlainen ote kuin kuvassa. Nykäise hellästi peruukkia eteenpäin.

Ja nyt peruukki pitäisi olla irrotettu! :-) Jos on ongelmia tai kysymyksiä, laita kommenttia.


Peruukkin kiinnittäminen


Kaikki peruukit eivät tarvitse liimaamista, sillä ne saattaa pysyä tiukassa ilmankin. Suurimmalla osalla kumminkin se on tarpeellista ja tässä pari pientä vinkkiä auttamaan. :-) Ohjeessa käytän liimaa. Voit myös käyttää kaksipuolistateippiä, mutta omalla kokemuksella se kerran oli alkamassa sulaa päähän kiinni, jos en olisi huomannut.


Kannattaa kokeilla peruukin asettelua ennen liimaamista! Laita liimaa punaisella piirretylle alueelle. Itse liimana käytän Erikeeperiä, sillä se on läpinäkyvää, nopeasti kuivuvaa ja se on vedellä poistettavaa. Vältä liimaa joutumasta päässä oleviin ruuvi syvennyksiin.

 Laita peruukki päähän ja yritä ottaa mahdollisimman paljon hiuksia joutumasta liimaan. Aseta mahdollisimman nopeasti peruukki haluamallesi paikalle. Tarkista, ettei liimaa tullut peruukin ulkopuolelle. Jos tuli, pyyhi vain paperilla ja jos se ei lähde kostuta hieman paperia ja se lähtee. Odota n. pari minuuttia ja peruukki on paikallaan! :-)

 Toivottavasti nämä ohjeet auttoivat sinua! :-) Mahdollisia kysymyksiä ja kommentteja saa laittaa alas.

2 kommenttia:

  1. Minkälaiset postarit ForMydollilla oikein on? Haluaisin sieltä peruukkeja tilailla, mutta en tiedä postikuluista, että ovatko miten korkeat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse hankin ForMyDollilta postikuluhinnoin 9,50$, sillä otin Registered Airmailin (ja tilasin yhden peruukin, joten en tiedä vaikuttaako miten hintaan suuremmat tilaukset). :-) Sivustolla sanottiin, että menee n. 15päivää ylöspäin, mutta mulla kesti n. 14päivää ja paketti tuli hyvä kuntosena ja tullittomana. Jos kumminkin haluaa pelata varman päälle, ettei paketti katoa ja/tai haluaa sen nopeammin niin valitse EMS lähetysmuoto. Se maksaa 24,50$ shipata Suomeen.

      Poista

Rakentavaa kommenttia postauksesta, mitä parannettavaa tekstissä tai kuvissa? Oliko postaus miellyttävä? Kiitos kaikista kommenteista! :-)