lauantai 6. syyskuuta 2014

Vaikuttaako kuvatarinat nukkehankintoihin?Heyyy ! ~

Tänne pientä päivitystä. :-) Nukkeja ei ole tullut kuvailtua tässä lähiaikoina valitettavasti, mutta niitä silti yhä paljon on rakastettu ja pidelty. Joten älkää siis huoliko, että lopettaisin nukkeilun. 

Tarkat varmaankin huomasi, että välilehdet "Arkisto" ja "Story in English" ovat kadonneet. Ja jos tarkkaan katsotte, kuvatarinoita ei ole. Kuvatarinat siis poistuvat, sillä pelkäänpä, että tarina vaikuttaa nukkevalintoihini. En halua ostaa nukkeja tarinan juonen mukaan, vaan niin, mitä täydestä sydemästäni rakastan. Entisen nukkesuunnitelmani nukeista pidin, mutta suunnitellut luonteenpiirteet ja taustat paransivat nuken ulkonäköä. Tarinat menevät siis tauolle, kunnes olen valmis taas niitä aloittamaan, ilman, että se muuttaisi nukkesuunnitelmiani. :--)

Tulevaisuudessa on siis luvassa shootteja ja musiikkishootteja. Luultavasti myös joulukalenteri tai adventtikalenteri saapuu jouluna. Mutta hyvä asia tässä on, että blogin aktiivisuus todennäköisesti kasvaa, sillä innostusta riittää enemmän, kun kuvatarinoita ei tarvitse miettiä. Haluaisin vielä myös muistuttaa, että vaikka kuvatarinoita ja luonteenpiirteitä ei lue enää, pyrin näyttämään kuvissa nukkejeni luonteenpiirteitä. He ovat yhä minulle yksilöllisiä palleroita. 
 
Haluaisin vielä ilmoittaa muistutukseksi, että jos jollakin teistä lukijoistani tai teidän läheiselläni on myynnissä Pullip Prupate tai Docolla Grell hän voisi laittaa kommenttia alas! (: Olen löytänyt Chiemille ehkä jo tosin Pullip Prupate mallin, mutta en ole saanut vielä myyjää kiinni. Pyrin saamaan nukkeni pian valmiiksi (Chiemin face up, Rikkun face up, Maikulle chipsit), että yksi ihanainen Pullip malli voisi tulla tänne kauniin face upinsa kanssa! ;3

Nähdään pian musashootin merkeissä! (-: 
Laittakaa alas kantaa itse nukkehankintojenne perusteisiin, vaikuttaako teillä kuvatarinat mitenkään nukkehankintoihin? Lukisin mielenkiinnolla!  2 kommenttia:

 1. Itse en kuvatarinoita tee, joten ne eivät vaikuta nukkehankintoihini mitenkään ^^ Hankin nuken vain, jos nuken nähdessäni tulee sellain "must have"-fiilis ja voisin tehdä mitä vain saadakseni kyseisen nuken. Tai ainakin pyrin siihen. Tämän hetkiset kolme nukkeani eivät ole tuolla menetelmällä ostettu. Ensimmäisen ostin, koska kaverini myi täysin uuden Tomoe Mamin halvalla (vain 100€!) ja halusin Pullipin. Toisen ostin, koska en halunnut ensimmäisen nukkeni olevan ainut ja olin jo suunnitellut hänelle tyttöystävän, ja sopivasti aikaisemmin mainittu kaverini myi yhden nukeistaan. Kolmas nukkeni tuli minulle siskoni kautta, joka oli itse haaveillut kyseisestä Dalista (Joujou), mutta ei loppujen lopuksi tuntunutkaan hänelle sopivalta eikä hän halunnut myydä sitä, joten hän antoi sen minulle. Mutta vaikka tälläkin hetkellä moni nukke himottaisi, niin en aio ostaa kolmea nukkea enempää, koska muut eivät ole antanut sellaista "must have"-tunnetta. :)
  Tuli vahingossa kirjakielellä, mutta ainakin ymmärtää paremmin mitä yritin sanoo :'))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kommenttiin liittyen haluan siis sanoa vain kaikille tiedoksi, ettei siis nykyiset nukkeni ole olleet kuvatarinoiden perusteella hankittu. ^^ Huomasi vain, että tulevaisuuden nukkesuunnitelmani pyörivät kuvatarinan ympärillä. :-)

   Kiitos kommentistasi! (:

   Poista

Rakentavaa kommenttia postauksesta, mitä parannettavaa tekstissä tai kuvissa? Oliko postaus miellyttävä? Kiitos kaikista kommenteista! :-)